Referenties

Mediawijsheid voor iedereen
Als mediacoach wordt mij regelmatig advies gevraagd. Collega’s, scholen en vrienden hebben terecht veel vragen over mediaopvoeding. Laat ik voorop stellen dat het juiste antwoord op alle vragen niet bestaat, maar ik zet ouders en professionals graag aan het denken zodat ze zelf een goede beslissing kunnen nemen.

Mediafulness in de media…

Uitzending Omroep Gelderland 22 januari 2016

 

Uitzending Omroep Gelderland 9 oktober 2013


Mediafulness verspreidt mediawijsheid overal en was eerder…

…in de gemeente Berghem. Mediafulness organiseerde een voorlichtingsavond voor alle geïnteresseerde dorpsbewoners.

Geslaagde thema-avond Mediafulness.

—————————————————————————————

…op diverse scholen voor ouderavonden, mentorlessen, workshops voor docenten, mediabeleid en advies over nieuwe media en jongeren:

logo MeanderMet groot enthousiasme weet Katja de in- and outs over de sociale media te tonen. Vakkundig en boeiend vertelt ze,   waarbij ruimte is voor bijdragen van anderen. Alle deelnemers aan de algemene ouderavond hebben op het puntje van de stoel gezeten, een goede informatieve avond gehad en volop genoten!” (H. Gubbels, directeur Meander)

Logo sgn“Van jouw workshop cyberpesten gisteren heb ik genoten. Helder, to the point. De docenten en ik hebben er veel van geleerd.”
(G. Ewals, conrector Stedelijk Gymnasium Nijmegen)

logo Notre Dame        logo NSG            Logo Tarcisiusschool       Logo Jena XL  Citadel College       
—————————————————————————————

…bij het Regionaal Bureau voor Leerplicht en Voortijdig Schoolverlaten in Brabant Noordoost. Mediafulness heeft hier een training aan de werknemers gegeven over hoe nieuwe media positief ingezet kunnen worden om in contact te komen met de doelgroep ‘jongeren’.

—————————————————————————————

…In de gemeente Beek (Limburg). In samenwerking met www.ouderavond.nl gaf ik drie voorlichtingsavonden over het belang van veilig omgaan met je gegevens, online en offline.

De veiligheidsweek werd druk bezocht.

—————————————————————————————